Menu
Fiets huren / Fietsparadijs

Nijland Tweewielers

Hét adres voor lang fietsplezier!

Wij zijn een moderne allround tweewieler-speciaalzaak en staan garant voor de beste kwaliteit, degelijk vakmanschap en uitgebreide service. Je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment fietsen, de beste merken, nieuw en occasion, voor jong en oud, en al dan niet met elektrische ondersteuning.

Huur hier uw fiets!

Ons familiebedrijf is in 1959 opgericht en is een begrip in Montferland. We staan bekend als één van de grootste en beste BOVAG tweewielerspeciaalzaken in de regio en volgen altijd de laatste trends. Wij zijn officieel dealer van merken als Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Victoria, Alpina, Puky, Loekie, Merida, Specialized en Freebike. Ook werken we samen met Van Raam, fabrikant van aangepaste en speciale fietsen.

Je bent van harte welkom in onze showroom om de uitgebreide fietscollectie te komen bekijken, te testen of voor een goed advies. Er is ruime parkeergelegenheid.

In onze moderne werkplaats onderhouden en repareren onze vakkundige medewerkers tweewielers vakkundig tegen gunstige tarieven. In onze webshop vind je een keur aan nieuwe en gebruikte fietsen en alle aanverwante onderdelen en accessoires. Ook vind je hier scherpe aanbiedingen.

Contactgegevens

Nijland Tweewielers B.V.
Klinkerstraat 38
7041 BC ‘s-Heerenberg
0314 661405
info@nijlandtweewielers.nl
www.nijlandtweewielers.nl
Facebook

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website.